"Для Росії це означатиме кінець": Військовий аналітик спрогнозував, де може бути контрнаступ ЗСУ

Якщо б ЗСУ пішли у наступ та звільнили окупований Крим, це б означало кінець для Росії, оскільки для Путіна - це сакральне місце. Про це інтерв’ю розповів військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, передають Патріоти України.

"Про це казав і Буданов, і Данілов, і Залужний, що ми цього року очікуємо на контрнаступ. Говорять про різні терміни та напрямки. Слава Богу, що нікому про це невідомо. Якби ми про це знали, довелось би змінювати плани. Але було б непогано - перерізати суходіл від РФ до Криму, щоб росіяни не могли переправляти туди свої вантажі. Війська Росії тоді б опинились в оперативному оточенні, бо тільки з моря вони б могли щось постачати. Звільнення Криму дуже б вплинуло на цю війну. Бо і всередині Росії почалось би обурення, бо півострів для них це щось сакральне. А тому це означало б кінець Росії", - сказав військовий.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У новому пакеті військової допомоги США вперше можуть передати Україні ракети дальньої дії ATACMS - ЗМІ

вівторок, 23 квітень 2024, 23:02

США в рамках нового пакета військової допомоги можуть уперше відправити Україні ракети ATACMS дальнього радіусу дії. Про це повідомляє CNN із посиланням на три джерела, передають Патріоти України. Восени минулого року США вперше відправили Україні варі...

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...