Для росіян неуспіх наступу ЗСУ вже буде перемогою, - Тарас Березовець

У РФ вважають, що якщо Україна нічого не відвоює в рамках наступу - їм не треба буде атакувати. Це і буде створенням передумов для подальших перемовин. Про це заявив політолог та офіцер першої окремої бригади спецпризначення ім. Івана Богуна Сухопутних військ ЗСУ Тарас Березовець, передають Патріоти України.

"Їх план - завдати нашій армії максимальних втрат, знекровити, знищити максимальну кількість техніки. Це і буде з їхньої точки зору створення передумов для подальшого дипломатичного врегулювання. Вони вважають, що неуспіх нашого наступу - це вже їхня перемога.

Вони вважають, що якщо ми нічого не відвоюємо - Росії не треба буде навіть проводити наступ. Цього уже буде достатньо для того, щоб це стало умовою для переговорів. Хто буде наполягати на переговорах, хто буде посередником - вони знайдуться, зокрема у Європі", - сказав він.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...