"Для Заходу і США вбивство Навального значить більше, ніж Буча і Маріуполь разом узяті", - Віталій Чепінога

"Убивство Навального, як це не цинічно і не знелюднено, певною мірою вигідне Україні, хоча це й звучить доволі страшно. Страшно із чисто людських, гуманних переконань", - пише екснардеп Віталій Чепінога на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Захід не прощає і довго пам'ятає вбивства опозиціонерів у тоталітарних країнах за нез'ясованих обставин. Такі ексцеси формують "довгу" політику західних держав.

Як це для нас не парадоксально, але для Заходу і для США, для їхнього істеблішменту вбивство Навального означає більше, ніж Буча і Маріуполь разом узяті.

Безіменних тисяч нікому не шкода. Шкода названого, поіменованого, ідентифікованого. Спочатку слово було... Маріуполь – абстрактний. Навальний – конкретний.

Громадську думку у країнах Заходу формує Навальний, а не Буча. Світу цікавий Ганді, а не 100 млн індійців. Нельсон Мандела, а не якісь банальні афроафриканці. На жаль, саме так влаштований сучасний світ".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...