"ДНР в апаснасті!": Зрадник Ходаковський після того, як ЗСУ вибили його людей з Урожайного, вимагає створення "заградотрядов"

В мережі все більше підтверджень втечі путінських недобитків з села Урожайне, на Старомлинівському напрямку. Екс-офіцер СБУ, що перейшов на бік російських загарбників 2014 року Олександр Ходаковський вимагає від своїх нових хозяїв найрадикальніших заходів, щоб російське м'ясо не тікало в безнадійних ситуаціях.

Таку відчайдушність журналіст Бутусов пов'язує з болючою для окупантів поразкою в Урожайному, свідком котрої Ходаковський став особисто.

"Российский полевой командир Александр Ходаковский поднял вопрос о создании в российской армии заградительных отрядов, для расстрела отступающих солдат по опыту Сталина во Второй Мировой войне. Ходаковский находится в расположении батальона Восток 1-го армейского корпуса ВС РФ в районе села Урожайное Донецкой области. Подразделения Востока были выбиты из села, и Ходаковский пытается оправдать просчеты в руководстве войсками косвенными обвинениями своих солдат, сдавших позиции под ударами украинских морских пехотинцев. Ходаковский мечтает о расстрелах, потому что сам он, конечно, никогда не воевал на передовой и не рисковал собой в бою, он хочет расстреливать находясь в тылу на комфортабельной базе. Но мы, конечно, не против, расстрелы российских солдат российскими заградотрядами мы поддерживаем."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...