До роботи залучатимуть дітей: РФ в окупації хоче організувати виробництво дронів (відео)

Росіяни планують почати виробляти дрони для війни на окупованій території України. До цього процесу залучатимуть дітей. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням заяву Мелітопольського міського голови Івана Федорова.

"Росіяни анонсували збірку бойових дронів на окупованій території - ховаються за спинами цивільних та залучають до цього дітей", - йдеться у заяві.

За словами Федорова, на окупованій частині Запорізької області росіяни організовують виробництво бойових дронів. Вони влаштували міні-виробництво на базі "батальйону Судоплатова", де служать найманці з Росії.

Також окупанти планують залучати підлітків та молодь, аби навчити їх роботі з дронами. "Надалі планують влаштувати "технопарк" для виробництва БПЛА, звісно заховавши його в житлових районах, щоб прикритися цивільними мешканцями", - сказав Федоров.

Окремо мер міста підкреслив, що окупанти з колаборантами перетворюють захоплену частину Запорізької області на мілітаризовану сіру зону.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...