До України не доїхав: Російський танк-мангал потрапив у масштабну ДТП у Бєлгородській області (відео)

Один з так званих танків-мангалів ЗС РФ так і не доїхав до України, потрапивши у масштабну ДТП у Бєлгородській області, інформують Патріоти України.

Як повідомляють у місцевих пабліках у соцмережах, тягач, який віз бронетехніку окупантів, зіткнувся на об'їзній міста Короча з фурою, що перевозила птахів.

На відео, що з’явилися у соцмережах, можна помітити, що внаслідок аварії пошкоджень зазнали ще кілька машин. Крім того, на місці події почалася пожежа.

Сам же танк, на жаль, серйозно не постраждав, однак, з урахуванням ефективності операторів дронів ЗСУ, в Україні йому так вже навряд чи пощастить.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 6 жовтня. Що українці здавна робили цього дня, аби мати достаток увесь рік

неділя, 6 жовтень 2024, 7:05

6 жовтня за новим церковним календарем (19 жовтня за старим) - день пам'яті св'ятого апостола Фоми, одного з 12 апостолів Христа, передають Патріоти України. За старим календарним стилем - день пам'яті святої мучениці Іраїди Олександрійської. Фома був ...

Генерал Залужний ледь не загинув після дзвінка з ОП, - Борислав Береза

субота, 5 жовтень 2024, 21:55

"Після того, як в ефірі на моєму YouTube-каналі генерал-майор Сергій Кривонос розповів про поранення, яке Валерій Залужний отримав на фронті, то сталося два цікавих момента - журналісти почали цікавитися подробицями події і під відео у коментарі прийшо...