Добряча "бавовна" знов залетіла окупантам у Херсон: Спостерігається серія гучних вибухів

Пожежа після вибухів у Херсоні / Фото телеграму "Х*йовий Херсон"

Жителі Херсона в ніч на 12 вересня вкотре повідомили, що почули серію потужних вибухів. В одному з районів окупованого міста одразу після цього почалася пожежа, передають Патріоти України.

Наразі невідомо, що слугувало причиною нової "бавовни", яка завітала до Херсону після 2 години ночі. Проте напередодні місцеві також повідомляли про перебазування та скупчення техніки росіян.

Що відомо про вибухи в Херсоні

Російські пропагандисти з РИА повідомили, що в місті лунали 5 потужних вибухів. Але у цьому кремлівському ЗМІ казали, що там лунала лише робота протиповітряної оборони.

Водночас у місцевих телеграм-каналах уже опублікували фото пожежі. Вона спалахнула у районі Паровозної вулиці одразу після вибухів.

Вибухи пролунали в місці скупчення техніки

Ще 8 вересня журналіст Констянтин Риженко зробив публікацію щодо пересування техніки містом. Він вказав, що надходить дуже багато таких повідомлень і бойові машини переважно звозять до місцевого машинобудівного заводу імені Петровського.

Розташування Херсонського машинобудівного заводу: карта google Біля нього (заводу – 24 канал) розташована електрична підстанція, тому майте на увазі: можуть бути проблеми зі світлом, – натякнув тоді журналіст.

Цікаво й те, що цей завод розташований приблизно там, де в ніч на 12 вересня почалась пожежа після вибухів. "Я просто загадково буду посміхатися", – прокоментував це згодом Риженко.

Стягування техніки в місце вибуху та коментар / Фото з телеграму Констянтина Риженка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...