Дочка Ольги Сумської похвалилася, що продовжує працювати в Росії

Хоча Ольга Сумська говорить, що її старша дочка не може виїхати з Росії і дуже страждає через війну в Україні, Антоніна Паперна продовжує будувати акторську кар'єру в Москві. Більше того, актриса планує майбутнє в країні, яка прагне окупувати її батьківщину та щодня вбиває українців. У вересні 2023 року Паперна дала інтерв'ю російському виданню TV Mag і розповіла, що продовжує зніматися в серіалах, а значить працює на економіку країни-агресора, передають Патріоти України.

"Мене дійсно завжди захоплювали жінки, які вміють і поєднувати кар'єру, і бути турботливою мамою та прекрасною дружиною. Я люблю діяльних людей, які не сидять на місці, розвиваються, вигадують, творять, ростуть і йдуть уперед. Час змушує нас жити тут і зараз, треба лише так", - сказала дочка Ольги Сумської.

Паперна заявила, що сьогодні в Росії вона знімається в адаптації турецького серіалу "Постукай в мої двері". "Це мій перший досвід у такому великому проекті. Робота триває вже чотири місяці, але, незважаючи на такий великий обсяг, нам вдається творити, що дуже цінно", - похвалилася вона.

Також Антоніна не виключає, що у майбутньому повернеться до роботи у московському театрі Вахтангова. "Кілька років я пропрацювала в театрі Вахтангова, одразу після того, як випустилася з театрального інституту імені Бориса Щукіна. Це була моя мрія, до якої я дуже довго йшла. Наші шляхи розійшлися, але не виключаю, що вони ще колись зійдуться", - заявила Паперна.

У вказаному театрі працюють артисти, які підтримують війну в Україні та перебувають під санкціями РНБО за антиукраїнську діяльність. Серед них – Віктор Добронравов, Олексій Гуськов та багато інших.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...