Дочка Путіна може стати новою главою Кремля, - російський політолог

Російський політолог Аббас Галлямов висловився про інформацію про те, що президент РФ Путін може готувати на своє місце дочку, Катерину Тихонову. За словами експерта, плани диктатора вкрай розмиті, проте вже зрозуміло, що він сильно ризикує. Про це Галлямов розповів в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

За словами політолога, росіяни сприймуть це дуже негативно. Навіть у кращі часи, коли рейтинги Путіна були вищими, більша половина росіян сприйняла б це погано. Тепер же частина росіян, яка точно не оцінить ідею диктатора зробити главою Кремля свою дочку, виросла ще сильніше. Галлямов називає дві причини, які можуть вказувати на плани Путіна.

"По-перше, її влітку навіщось почали намагатися розкручувати. Поки не дуже активно, але її призначили на посаду, яка передбачає, там є перспективи для розкрутки. Її в головному об'єднанні російських підприємців зробили головною в комісії з імпортозаміщення. Оскільки ця ключова тема для російської економіки в умовах санкцій, то, в принципі, це тема для розкрутки", - зазначив політолог.

Тихонову зможуть показувати по телевізору і вселяти росіянам, що вона нібито "рятує економіку". Це явно робиться не просто так, вважає Галлямов. "Друга причина: Путін точно ж вважає себе найбільшим політиком сучасності. І він не може не думати, я просто не уявляю собі, коли він подивився в березні, як в Туркменії ТАТО передав владу синові. Подивившись на це, він згадав, як це зробили Алієві та інші. І у нього не може зародитися така думка: "якщо ці придурки змогли, ну я-то, найбільший стратег, точно зможу", - додав експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не тільки дефіцит боєприпасів: Полковник запасу назвав найбільшу проблему оборонних ліній ЗСУ на фронті

середа, 17 квітень 2024, 0:30

Головною проблемою оборонних ліній ЗСУ є не стільки дефіцит боєприпасів і зброї, як відсутність бійців. Про це сказав полковник запасу та колишній командувач аеромобільних військ України Іван Якубець в ефірі "Київ 24", передають Патріоти України. "Ми з...

Європейське майбутнє України можливе в концепції територіально "великої Болгарії" – сидіти, як миша, під європейським "фінансовим віником", - Олексій Кущ

середа, 17 квітень 2024, 0:15

"Якої Європи ми прагнемо – історичної чи реальної? Багато хто в Україні шукає "Європу, яку колись втратили" і якої більше не існує", - пише економіст Олексій Кущ на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Одні ...