Докорінна зміна влади, за періодом відновлення - час процвітання: Відомий астролог та хіромант спрогнозував, що чекає на Україну після війни з Росією

Українці з нетерпінням чекають на завершення війни з Росією та повернення до нормального життя. Відомий астролог Володимир Бадіян спрогнозував ситуацію у нашій країні після перемоги над окупантами.

Фахівець системи архітектурного планування Васту-шастра та хіромант Володимир Бадіян повідомив, що стабільність Європи найближчим часом може похитнутися. На Україну ж чекають нові можливості, які відкриються найближчим часом.

Езотерик заявив, що нашій Батьківщині знадобиться десять років для відновлення. Він наголосив, що до середини 2025 року влада має кардинально змінитися. Події, які розгортатимуться, відкриють можливість найбільших інтеграційних змін.

"Закінчиться війна і має докорінно змінитися влада в країні. 2025 рік буде важливим для України, саме в цей період має змінитися і судова гілка влади", - сказав Бадіян.

Астролог віщує, що на Європу чекають складні часи. Очікується фінансові проблеми, комфорт та звична стабільність будуть порушені. Бадіян зауважив, що Азія стає сильнішою, а Україна є важливим елементом для Китаю та РФ для впливу на Європу.

"Втрата України для Росії буде втратою можливості тиснути на Європу. Україна не зможе перемогти сама, їй потрібно з кимось об'єднатися. І таке єднання станеться", - каже хіромант.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...