"Должен быть настоящий русский мужик": Путіну дали "цінну" пораду щодо Пєскова

Президенту Росії Володимиру Путіну запропонували відправити у відставку свого прес-секретаря Дмитра Пєскова і замінити його «справжнім російським мужиком». Про це повідомив російський паблік "Кремлівська табакерка", передають Патріоти України.
Ресурс із посиланням на джерела в оточенні президента уточнює, що таку пропозицію зробили люди, які перебувають під впливом російського "філософа-ідеолога" Олександра Дугіна: «Александр Гельевич в недавнем разговоре сказал, что пресс-секретарем Владимира Владимировича должен быть настоящий русский мужик, чтобы народ ему верил безоговорочно. Песков на такого мужика точно не похож».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Удар по Кримському мосту в день інавгурації Путіна міг би мати серйозний ефект, - військовий експерт

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:16

Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман вважає, що удар по Кримському мосту в день інавгурації російського диктатора Володимира Путіна міг би мати значний політичний та військовий вплив, передають Патріоти України. "Залишил...

"Сирський подав у відставку": Пропагандисти Кремля вигадали черговий фейк

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:55

Як зазначають у Центрі, інформацію про «відставку Сирського» розганяє анонімний акаунт, який зазвичай поширює російські наративи про Україну. Ніяких доказів на підтримку своїх «зрадницьких» тез автор, звісно ж, не наводить. А у жодних офіційних джерела...