Донбас ненавидить "русскій мір" та путінських "асвабадітєлєй", навіть пропагандистам Кремля довелось це визнати, - Казанський

"Російський військор Романов у своєму телеграм-каналі відкрито пише, що захоплений російськими військами напівзруйнований Лисичанськ ненавидить окупантів", - пише український журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Уся молодь за Україну. Багато молодих людей були у територіальній обороні та допомагали ЗСУ, а після захоплення міста виїхали з Лисичанська.

Місто спорожніло. Жителі, що залишилися, ненавидять загарбників і кричать їм на вулицях прокляття. У Лисичанську діють партизанські загони. Так, все це пише не Арестович, а реальна людина з того боку, яка працює на лінії фронту і якій точно немає сенсу брехати на користь України.

Привіт усім, хто любить розповідати про тотально проросійський, сепарський Донбас. Сама ж росія теж багатьох вилікувала від любові до "русского міра".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Штрафи за неправильне паркування": Прикордонники показали, як карають окупантів за атаки на мотоциклах (відео)

неділя, 5 травень 2024, 16:42

Українські прикордонники показали, як нищать окупантів, які намагаються штурмувати їх позиції на мотоциклах. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. "Прикордонники "Помсти" штрафують окупантів за неналежне паркування м...

Сухопутні війська ЗСУ показали один зі штурмів на фронті та захоплення росіян у полон (відео)

неділя, 5 травень 2024, 16:15

Українські захисники показали один зі штурмів на фронті. Воїнам вдалося взяти у полон росіян. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Сухопутні війська ЗСУ у Telegram, передають Патріоти України. На опублікованих кадрах зафіксована робота ...