Донецька область - найнебезпечніший регіон: Таролог перерахувала міста, на які може бути наступ

Карти таро / Фото - depositphotos.com

Відомий таролог Олена Бюн зробила розклад карт на те, що очікує деякі українські міста. Експерт дала прогноз по Києву, Одесі та Донбасу, передають Патріоти України.

"Київ отримує хорошу допомогу для того, щоб закрити небо і взагалі для оборони. Тут досить міцна позиція в українських збройних сил, вони готові до будь-яких дій і готові дати гідну відсіч якщо раптом щось. Водночас бачимо посилені спроби розгойдати ситуацію за спиною у влади", - каже Олена Бюн.

Також фахівець розповіла, що під прицільним вогнем окупантів найближчим часом перебуватиме Сєвєродонецьк у Луганській області. "Десь відступили, десь пішли в наступ, при цьому успішно відбиваються всі атаки російських військ", - сказала таролог.

Олена Бюн також зазначила, що небезпечно буде поблизу Авдіївки, Бахмута, Краматорська та Костянтинівки Донецької області. Також таролог сказала, що можуть бути зроблені спроби обстрілу Одеси, проте всі вони будуть приречені на провал.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...