Донька Ані Лорак зіштовхнула у воду доньку нової дружини батька: що сталося (фото)

Нова дружина ексчоловіка співачки Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Лілія показала, як її донька Олександра проводить час з донькою Мурата та Лорак Софією, передають Патріоти України.

Як відомо, наразі бізнесмен з дружиною і її донькою перебувають на батьківщині Мурата, на відпочинку у Туреччині. Згодом до них прилетіла й 12-річна донька Налчаджиоглу та Лорак.

Ексчоловік Ані Лорак з дружиною і їхніми доньками від попередніх стосунків / © instagram.com/muratnalca

Днями родина побувала у відомому аквапарку The land of legends у місті Белек. Там Мурат і Лілія з доньками подивилися на виставу з дельфінами і відпочили в аквапарку.

Також Лілія поділилася коротким відео, на якому 12-річна Софія штовхнула у воду її доньку Олександру. Родина відпочивала біля басейну, а Саша ходила поряд. Раптом до неї підбігла Софія, штовхнула дівчинку і втекла. Коли Олександра вилізла з води, вона поцікавилася, хто її штовхнув, на що Лілія відповіла, що дівчинка має подумати, хто б це міг зробити.

Доньки Мурата та Лілії від попередніх стосунків / © instagram.com/__l_i_l_i_a___

Донька Ані Лорак та Мурата / © instagram.com/muratnalca
Зазначимо, що діти Мурата Налчаджиоглу та Лілії від їхніх попередніх стосунків дуже добре ладнають. Дівчата зуміли стати справжніми подругами. Не так давно Мурат показував, як Саша та Софія разом проводять час і чим люблять займатися.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...