"Папа Римський - рептилоїд": Донька Сніжани Єгорової розповіла, де зараз знаходиться телеведуча та чим займається

Сніжана Єгорова – одна з українських знаменитостей, які потрапили під санкції РНБО за підтримку війни в Україні. Скандальна телеведуча, яка прославляла Путіна після окупації Донецької та Луганської областей, нині зникла з публічного простору: її сторінки у соцмережах видалено. Дочка Єгорової, телеведуча Анастасія (Стася) Ровінська, не підтримує стосунків із матір'ю-путіністкою. Тим не менш, їй відомо, де вона знаходиться і що говорить про війну в Україні, зазначають Патріоти України.

"Ця людина не заслуговує на увагу, я б не хотіла про неї говорити. Я її викреслила зі свого життя, на жаль. Я знаю, що вона знаходиться в Туреччині з дітьми. Іноді натрапляю навіть на її Telegram-канали, де вона пише такі нісенітниці! Це дає мені більше розуміння про цю людину, що там трішки "ку-ку". Тому що "Сталін - герой, Путін - герой, Папа Римський - рептилоїд", всілякі теорії змови, - розповіла ведуча в інтерв'ю Славі Дьоміну. - Іноді на це смішно подивитися. Мені шкода, що у мене немає стосунків із нормальною людиною, насправді. Мені б хотілося, як дитині, але у мене настільки зараз фокус на своїх власних дітях, що вже немає часу рефлексувати, наскільки я бідна-нещасна була в дитинстві. Головне, що зараз у мене все гаразд".

Стася Ровінська – дочка Сніжани Єгорової та режисера Семена Горова. Раніше вона зізнавалася, що з дитинства була жертвою фізичного і психологічного насильства з боку матері. Родички розірвали стосунки ще до початку повномасштабної війни в Україні. Вже 1,5 роки Ровінська живе у США з чоловіком та трьома дітьми.

Єгорова виїхала до Туреччини до 24 лютого 2022 року разом із трьома молодшими дітьми від Антіна Мухарського. Там вона скаржилася на "переслідування української влади", оскільки консульство не хотіло надавати путіністці статусу біженця.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...