Допомагала ловити педофілів: Популярна американська актриса таємно працювала агентом ФБР під прикриттям

У 2014 році актриса, яка у віці 11 років стала жертвою групового зґвалтування, заснувала Фонд «За мир, вільний від сексуального рабства».

Американська актриса Марісоль Ніколс, відома за ролями в телесеріалах «Рівердейл», «24», «Врата», «Побожні стерви», розповіла журналістам видання Marie Claire, що останні шість років вона таємно працювала агентом ФБР під прикриттям. 46-річна Марісоль допомагала ловити педофілів і розслідувати злочини, пов'язані з торгівлею людьми та сексуальною рабством, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Ніколс, в залежності від ситуації, видавала себе за матір, що пропонувала педофілу свою дитину або ж, використовуючи свій акторський талант, зображувала 12-річну дівчинку під час розмов по телефону або ж в соцмережах.
У 2014 році актриса, яка у віці 11 років стала жертвою групового зґвалтування, заснувала Фонд «За мир, вільний від сексуального рабства».
Історією Ніколс і її секретним другим життям вже зацікавилися телевізійники. Так, компанія Sony Pictures Television працює над проектом серіалу, в якому Ніколс стане продюсером і, можливо, зіграє головну роль.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...

Поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - Віктор Андрусів

субота, 20 квітень 2024, 0:16

"Я не прихильник теорій змов. Навпаки, прихильник фрази: "Не треба пояснювати всесвітньою змовою звичайне розп...здяйство". Але поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - пише політолог Вікт...