Допомоги від США ще немає: Reuters - про брак боєприпасів у ЗСУ

Українські військовослужбовці відчувають нестачу в боєприпасах, тоді як російські окупанти продовжують атакувати позиції Сил оборони. Про це заявив командир артилерійського знаряддя Олександр Козаченко в коментарі Reuters, передають Патріоти України.

Він підкреслив, що на початку повномасштабної війни українські військовослужбовці випускали до 100 снарядів на день. Наразі ця цифра знизилася більш ніж утричі. «Якщо порівнювати з початком (повномасштабного вторгнення), коли ми випускали до 100 снарядів на день, то зараз, коли ми випускаємо 30 снарядів, це розкіш», — заявив командир.

Українські військові, які перебували на позиції приблизно за вісім кілометрів від лінії фронту, заявили, що не знають, коли очікувати прибуття нових снарядів від союзників. 16 квітня президент України Володимир Зеленський заявив, що співвідношення артилерійських снарядів на фронті становить 1 до 10.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сніжана була коханкою Іллі Ківи": Антін Мухарський згадав ексдружину Єгорову та розповів про спробу його отруїти

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:31

Ексчоловік ведучої-путіністки Сніжани Єгорової, письменник та шоумен Антін Мухарський зізнався, як ексобраниця намагалася йому помститися. Так, своїми роздумами з приводу колишньої Мухарський поділився у розлогому дописі у Facebook, передають Патріоти ...

На Харківщині над нами постійно гудуть ворожі БПЛА. Схоже, саме росіяни отримали свій "мільйон дронів", - Бутусов

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:17

"15 травня провів у Липцях. Російська піхота намагається пробитись вперед в околицях села, але вибудуваний чіткий фронт оборони відбиває усі атаки. Тактика росіян: щільна розвдіка; масоване застосування дронів усіх типів; розмʼякшення оборони ударами ...