"Дорога смерті" окупантів біля Новомихайлівки: ЗСУ зупинили "банзай-атаку" росіян ліквідацією танка, що забезпечував вогнем просування ворога (відео)

Наступ росіян вдалося зупинити ліквідацією танка разом із екіпажем. Сталося це на вже сумнозвісній для окупантів "дорозі смерті" в районі Новомихайлівки (Донецька область).

Наші бійці в буквальному значенні ідеально пристріляли цю локацію.

Однак російському командуванню по барабану це вони, не шкодуючи особового складу, продовжують відправляти в наступальні дії на цій ділянці, а за фактом – на вірну загибель своїх військових. Звичайно, все як завжди закінчується, можна сказати, самогубством, для путінських вояків.

У цьому випадку можна спостерігати картину, як танк РФ виїхав на підтримку штурму позицій ЗСУ, проте невдовзі було зупинено і спалено вщент дроном-камікадзе. Причому екіпаж бойової машини РФ також назавжди залишився на полі бою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...