Досі вважає Путіна "впливовим політиком": Славу Дьоміна жорстко засудили за інтерв'ю з Анною Алхім

Українського ведучого Славу Дьоміна засудили в Мережі за інтерв'ю зі скандальною блогеркою з Дніпра Анною Алхім, яка раніше висловлювала захоплення диктатором Володимиром Путіним. В інтерв'ю з Дьоміним вона заявила, що Путін «нагинає весь світ» і знову назвала його «найвпливовішим політиком», передають Патріоти України.

У 2020 році Алхім заявила, що глава країни-агресора Росії Путін «впливовий чоловік» і «красунчик». У новому інтерв'ю з Дьоміним вона заявила, що їй «нема за що вибачатися». «Мене змушували і тиснули вибачитися, я не вибачилася, тому що не вважаю за потрібне за це вибачатися. У мене є чітка позиція щодо Путіна, зрозуміло, що він г*ндон. Ну так, я захоплювалася. На той момент, коли була війна в Донецьку, я цього не врахувала. Я зробила, а потім подумала. А потім мене змусили за це виправдовуватися. І я вирішила виправдатися, але зробила це не грамотно, поспіхом, емоційно. І донині люди думають, що я якась проросійська і путінська. Але ні. Я так була вихована, було так! Я сказала, що я не знаю нікого впливовішого і сильнішого, ніж він. Я дійсно так думала», — заявила Алхім.

Дьомін запитав у блогерки, кого вона вважає найвпливовішим політиком зараз: «А зараз хто найвпливовіший політик у світі? Хочеться знову сказати Путін?», — запитав ведучий.

Алхім зізналася, що все ще вважає Путіна «найвпливовішим» і додала, що, на її думку, «він нагинає весь світ». «Так. Щоб не вирвали це з контексту і знову не понісся хейт. Я досі не можу зрозуміти, чому весь світ не може це зупинити і танцює під цю дудку? Можна зупинити однією хвилиною, одним днем, однією секундою! Можна закінчити і люди перестануть помирати. Третій рік війни вже йде і люди досі підлаштовуються! До нас прилетіла ракета, ми дали відповідь і потім за цю відповідь ми розсьорбуємо ще два тижні, нас просто стирають. Ми не можемо навіть дати відповідь. Ми хіба не підлаштовуємося? Звідки такий вплив і звідки така влада, що він нагинає весь світ? Ну як? Я може щось не так кажу, але я кажу так, як я розумію. Чому це не може зупинити весь світ?», — сказала вона.

У коментарях до інтерв'ю на YouTube Дьоміна жорстко засудили за те, що він підвищує популярність скандальної блогерки під час повномасштабної війни. «Навіщо тягнути це сміття в ефір?», «Реально, хіба ми так старанно вибудовуємо український контент, якщо потім тягнемо таке сміття в цей простір?», «Слава, це — лютий дизлайк! Хтось у коментарях справедливо зауважив, що досить уже тягнути це в ефір! На ній ніде вже клейма ставити після всіх зашкварів і скандалів», «Дизлайк відразу за вибір гостя. Ну скільки можна тягнути це», «Дизлайк. Фу», «Дивує не вибір гості, а ті зусилля, які ви витратили на те, щоб все ж таки зняти це інтерв'ю. У мене тільки одне питання — НАВІЩО? Вибачте, не можу поставити лайк!», «Навіщо?», «Дизлайк, відписка, навіть не дивлячись», «Коли у нас нарешті почне діяти інститут репутації? Яку цінність несе дана особа? Це дизлайк, скарга і ще що там потрібно зробити для алгоритмів ютба», «Гість дно», «За російську мову дизлайк, не для цього я перейшов на український контент, щоб слухати російську мову!», — пишуть у коментарях до відео.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спланована стратегія: Полковник ЗСУ пояснив, чому росіяни тероризують Одесу і Харків

неділя, 5 травень 2024, 21:43

Систематичні обстріли Харкова та Одеси – це виконання не військових, а інформаційно-психологічних задач. Як пояснив в коментарі 24 каналу воєнний оглядач Роман Світан, агресор намагається тиснути на українське суспільство, аби так примусити країну до к...

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...