Дослідник, який передбачив стихійне лихо в Туреччині, прогнозує "мегаземлетрус" у Росії

Френк Хугербітс став відомим на весь світ після того, як спрогнозував моторошні землетруси у Туреччині та Сирії. Тепер він попереджає про "мегаземлетрус" у Росії. Хугербітс наголосив, що цей землетрус може відбуватися у перший тиждень березня 2023 року. Його магнітуда становитиме щонайменше 8,5. Зокрема, в епіцентрі можуть опинитися Камчатка або Курильські острови, передають Патріоти України.

За словами Хугербітса, світ має насторожитися. Загроза – дуже велика. "Це те, що має насторожити всіх. Якщо ви перебуваєте в сейсмонебезпечній зоні, вам завжди потрібен план на випадок надзвичайних ситуацій", – заявив Хугербітс.

Що відомо про Хугербітса

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Саммит мира в Швейцарии: завышенные ожидания или сдержанный оптимизм - Злий Одесит

субота, 4 травень 2024, 9:05

Как известно, 15 и 16 июня в швейцарском Бюргенштоке пройдёт саммит мира по Украине, в ходе которого будут обсуждены вопросы урегулирования войны, а так же создание дорожной карты участия России в мирном процессе. О проведении данного саммита заявлялос...

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...