Довелося брати кредит: У співачки-зрадниці Повалій виникли проблеми з грошима

В минулому відома українська співачка, а зараз зрадниця, яка підтримала війну в Україні та переїхала в РФ, Таїсія Повалій постала перед фінансовими труднощами в країні-агресорці. Виявилося, що артистці навіть довелося взяти кредит задля великої покупки, передають Патріоти України.

У коментарі для пропагандистських ЗМІ запроданка розповіла, що придбала собі будинок в Росії. Однак в неї не було коштів для придбання, тому вона взяла кредит. За її словами, борг їй доведеться виплачувати ще декілька років. Ймовірно, Повалій поки що не живе в будинку, бо каже, що ще не робила в ньому ремонту. "Він без ремонту, він в кредиті. Коли виплачу, буде мій. Менше ніж 10 років (виплачувати – ред.)", – сказала артистка.

На додаток, як пишуть російські видання, про фінансове становище співачки висловився продюсер Сергій Дворцов. На його думку, в зрадниці дійсно можуть бути проблеми з грошима, оскільки зараз немає великого попиту на її концерти. "Гонорари у неї коливаються в районі 1 млн рублів за один виступ. Чи є попит? Попит є, але він такий, середнячковий", – сказав продюсер.

А також він заявив, що, хоч, Повалій і стала на бік окупантів та підтримує вторгнення росіян в Україну, у неї все ж "українське походження". Зазначимо, що рік тому зрадниця отримала російський паспорт та хизувалася ним під час виборів в РФ. Крім того, Повалій часто висловлюється щодо війни та видає фрази у стилі кремлівської пропаганди. Зокрема, вона назвала вторгнення окупантів "порятунком".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

«Вони нічого не зрозуміли, і нічому не навчились»

понеділок, 28 жовтень 2024, 0:30

Шарль Моріс де Талейран-Перігор – французький політик, визнаний сучасниками як витончений дипломат і інтелектуал. Його крилата фраза якнайкраще описує ситуацію з нинішньою владою в Україні. Реально, іноді б краще зелені мовчали. Хоча ні. Як же ж тоді ї...

Рішення президента Зеленського щодо роздачі кожному українцю по 1 тисячі гривень, - злочин проти оборони держави - Бутусов

неділя, 27 жовтень 2024, 22:55

1. Злочин проти оборони держави: . Верховний головнокомандувач публічно заявляє, що забирає гроші у солдат на фронті заради підкупу виборців. Влада не забезпечує армію елементарними мавіками, аутелами, засобами РЕБ, боєприпасами, машинами та іншим,...