"Дозволю собі нагадати, хто насправді виростив цю бородату женщіну Люсю - Арестовича", - журналістка

"Ідея цього допису зародилась після допису Олексія Данілова про такого собі "актора-розвідника, який працює на інтереси РФ". Я дозволю собі нагадати, хто виростив цю бородату женщіну Люсю – Офіс президента. Саме вільний переказ з творчими варіаціями офіційних звітів Генштабу близько місяця на камеру зробив цього месьє дуже популярним. Заспокійливим для недалеких дам, для тупих, як корок, чоловіків. І ще гірше – надією для тих, хто звик до простих рішень", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Нагадаю, як оці історії про 2-3 тижня оцінював безпосередній працедавець Люсіка Андрій Єрмак: "Вважаю, що він (Арестович – ред.) на своєму місці. Він… в нього велика армія прихильників. І я думаю, що на своїй такій мові він з ними розмовляє, і вважаю, що дуже професійно це робить".

Найсмішніше, що Арестовича свого часу зі смітників телеіндустрії розваг відкопали піарники попередника. І він був заспокійливим для іншої команди. Пошукайте для цікавості новинки "Прямого" за квітень 2019 року, де Люся запевняла, що з рейтингами президента все ок. І ще підростуть. Хоча соціологія уже півроку падала, як яблуко Ньютона.

Тому коли я чую історію про новий зашквар улюбленого блоугєра, чатрулетника з партійного списку, актора-розвідника-пілота-Глубокослава – я посміхаюсь чеширським котиком.

Чому так виходить? Поясню.

Я бачила чимало нутрянки політики і політиків без прикрас, в стресі, на адреналіні і в іміджевих калюжах. Так само бачила багатьох осіб, яких наймали в якості консультантів, піарників, політтехнологів. Невелика частка з них – реально профі з фантастичним мисленням. Але більшість – це чиста вкусовщина, паразити і просто від невміння того чи іншого політика розбиратись в людях. Мене завжди дивувало, як певний політик досягав кар'єрних і фінансових висот, але команду підбирав десь зі сміттєвого полігону номер п'ять. З часом, коли кількість цих обгорток і падалі переважала відсоток спеціалістів – перспективний проєкт глох і здихав в агонії. Ще і отримував порцію заслуженої ненависті від тих, хто у нього вірив.

Із особистої практики розкажу кілька історій, від яких у мене просто виносило мозок.

Історія один. Це було за пару тижнів після Революції гідності, і мій тодішній керівник сказав, що ось близька родичка нашої керівниці знайшла унікальних піар-спеціалістів із Ізраїлю, і нас, недолугих, зараз будуть вчити, як треба працювати. Був ранній ранок суботи, я була сонна і зла від недосипу. І пішла на ту лекцію. І там нам розказали, як….писати ліди до новин і виділяти жирним шрифтом заголовки. "Для чого ми це слухали? Ми закінчили КНУ і ЛНУ, журфахи, де цю грамоту розповідали щодня 5 років". Керівник мовчав. За місяць ці лектори благополучно поїхали. І їх осипали грошима. Такими, що ми в житті ніколи не бачили.

Історія два. Якось на одному проекті працював майже 40-річний чолов'яга без особливих талантів і вмінь. Але його тягнули і жаліли. Якось причина цієї лояльності була розкрита. "У нього розлучились батьки, коли йому було 13. Ти ж розумієш, що йому було тяжко, у нього депресія". Потім була відмазка, що "йому потрібна нормальна зарплатня, бо у нього є дівчина", "він мужик і йому треба підвищення".

Історія три. Один із підопічних клієнтів поставив ставку на одну людину і отримав гучний скандал. "Нащо це треба було робити, аби ми вигрібали цілий місяць?" "А що таке? Я думав, що він спокійний, нікому не відомий і буде під повним контролем". Контролю не вийшло. Бо для того, щоб був контроль – варто прокрутити різні варіанти розвитку подій з негативними сценаріями. І протестити, як їх гасити.

Мораль? Актори-розвідники та інші персонажі можливі, поки їх тягнуть за вуха і розкручують. Паразити потягнуть вас на дно, коли випʼють усі соки. Складно назвати кількість амбітних проєктів, які почили у бозі, бо туди брали самозванців і некомпетентних людей".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...