Дрони ГУР Міноборони уразили підприємство російської оборонки у Тулі, - ЗМІ

Головне управління розвідки Міноборони України уразило виробничі потужності державного підприємства російського оборонного комплексу Базальт у Тулі в ніч проти четверга, 16 травня. Про це NV повідомило джерело в українській розвідці, передають Патріоти України.

Військовий об'єкт уразили за допомогою безпілотників. Підприємство Базальт — це головне оборонне підприємство РФ зі створення та постачання озброєння і боєприпасів для сухопутних військ, військово-повітряних сил і військово-морського флоту. Воно виробляє військову продукцію, яку використовують окупанти для ведення війни проти України.

Крім основного підрозділу в Москві, включає науково-виробничий підрозділ в Красноармійську Московської області, виробничі підрозділи в Тулі та Нерехта Костромської області. Раніше російські Telegram-канали повідомляли, що цієї ночі ППО нібито збили два безпілотники в Тульській області.

Джерело: НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 4 жовтня 2024 року - Злий Одесит

субота, 5 жовтень 2024, 0:40

4 жовтня. Триває 954 доби героїчної оборони України від російської агресії. . Російські окупанти, після захоплення Вугледара, посилили тиск на Курахове. Удари по місту свідчать про намір просування на Максимільянівку. Окупанти формують південний фланг...

У Молдові через порт Джурджулешти може повторитися "кримська" спецоперація лютого 2014 року, - журналіст

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 22:02

"Важливо! У Молдові через порт Джурджулешти може повторитися "кримська" спецоперація лютого 2014 року. Потрібне негайне превентивне реагування України й Румунії. Просимо поширення", - пише журналіст та головний редактор BlackSeaNews Андрій Клименко на ...