"Дрони позначили для росіян, що "пріоритетні цілі" - російська еліта, котрій решта росіян заздрить і котру ненавидить", - Голобуцький

«Звуки взрывов были слышны и найдены обломки беспилотников в Красногорске, Рублёвке, Истре, Новой Риге, Одинцово в Московской области, а также зафиксированы попадания БПЛА в Москве на улице Атласова, Профсоюзной и на Ленинском проспекте. Зафиксировано падение и севернее Рублёвско-Успенского шоссе в районе Барвихи и Новоогарёво (где располагается рабочая резиденция Путина). Шойгу утверждает, что было всего 8 БПЛА, «все они поражены», из них 5 «сбиты в Подмосковье зенитным ракетно-пушечным комплексом "Панцирь". Притому в інших зведеннях йдеться про 25 БПЛА, з котрих 11 в той чи інший спосіб вибухнули. Зважаючи на свідчення про вибухи і загоряння, це ближче до реалій", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Але цікава не кількість, а реакція частини росіян на атаковані елітні поселення під Москвою: в стилі «То, что они на Рублевку летят к вам домой, да и хрен-то с ним! Пускай ваши дома полыхают!» (реакція Пріґожина). Репліка Пєскова "Я не можу коментувати питання захищеність столиці" і повідомлення, що БПЛА над елітними поселеннями збили "Панцирі" додатково підкреслює факт: Кремль переймається тільки безпекою своїх. Решта має дбати про себе сама ("Купуйте власні приватні армії і протиракетні комплекси", як зауважив вже російський чиновник). Решта росіян демонструють розгубленість, паніку, обурення і ненависть до владної верхівки.
З високою ймовірністю, саме на цю реакцію і був розрахований вибір цілей БПЛА. Тобто, вони не «недолетіли до Кремля», а зробили саме те, що мали (в багатьох пабліках вже з’явились біль чи менш розлогі переліки, чиї саме діти, зяті, дружини, родичі мешкають поблизу місць влучання дронів – українцям більшість прізвищ не скажуть нічого, це їхня внутрішня кухня, але для росіян переліки показові). Дрони позначили для росіян, що «пріоритетні цілі» - російська еліта, котрій решта росіян заздрить і котру ненавидить. Теоретично, це має підштовхнути процеси «феодального дроблення» імперії, коли кожен сам за себе і ніхто не хоче брати на себе відповідальність за війну і рішення Кремля.
В будь-якому випадку, це посилить внутрішній конфлікт. Пріґожин вже позначився, Соловйов йому відповів, до публічного конфлікту долучаються нові й нові учасники.
Прогнозована багатьма масова втеча за кордон родичів і близьких російської еліти, котрі ще лишались в РФ і мешкали власне в позначених БПЛА елітних селищах, додатково посилить конфлікт і розлами між окремими владними групами.
Підсумок: операцію слід визнати успішною".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...