Дрони вдарили по найзаповітнішій скрепі: У РФ прогриміли вибухи, горять спиртзаводи і не тільки (відео)

Уночі на вівторок, 22 жовтня у російському місті Єфремов Тульської області прогриміла серія вибухів. Місцеві мешканці заявили про атаку безпілотників, наслідком якої сталася пожежа. Про це пишуть місцеві ЗМІ, передають Патріоти України.

За даними Astra, під нічним ударом опинилися ТЕЦ і завод синтетичного каучуку.

Місцеві заявляють, що вибухів було декілька.

Обережно!! Присутня ненормативна лексика. 16+

Як відомо, Єфремовський завод синтетичного каучуку виробляє високомолекулярний і низькомолекулярний поліізобутилен, поліізобутиленові загущувальні присадки, низькомолекулярний каучук і низькомолекулярний поліізопрен.

Місто Єфремов знаходиться на відстані близько 289 кілометрів від кордону з Україною.

За офіційною інформацією губернатора Тульської області Дмитра Міляєва, постраждали два спиртзаводи.

"Постраждали приміщення Єфремівського спиртзаводу та спиртзаводу в селищі Лужківське Суворовського району. За попередньою інформацією постраждалих немає. Фахівці екстрених служб працюють на місцях події. Ситуація перебуває під контролем", - написав він.

Також про атаку безпілотника на ТЕЦ повідомили у Суземському районі Брянської області.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Роман "С*ки і рука гімназиста": Блогер Чепинога дотепно розповів, як Кокотюха писав радіодиктант за текстом Забужко

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:57

Сьогодні, 25 жовтня, об 11:00 всі охочі змогли написати Радіодиктант національної єдності, який цьогоріч склала письменниця Оксана Забужко, нагадують Патріоти України. З цього приводу блогер Віталій Чепинога придумав анекдот про те, як писатиме диктант...

Довелося брати кредит: У співачки-зрадниці Повалій виникли проблеми з грошима

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:45

В минулому відома українська співачка, а зараз зрадниця, яка підтримала війну в Україні та переїхала в РФ, Таїсія Повалій постала перед фінансовими труднощами в країні-агресорці. Виявилося, що артистці навіть довелося взяти кредит задля великої покупки...