"Дроти відірвало на*уй. Глянь, іскрило": Російський Су-34 випадково позбавив жителів Воронежа світла і води (відео)

Російські військові льотчики вкотре продемонстрували свою неймовірну недбалість під час польотів. І хоча цього разу обійшлося без скидання авіабомб на власні міста, жителям Воронежа все одно довелося зіткнутися з неприємним сюрпризом, зазначають Патріоти України.

Річ у тім, що, бажаючи похизуватися прикладом «вищого пілотажу», пілот винищувача-бомбардувальника Су-34 спустився так низько, що ненароком зачепив і порвав дроти лінії електропередачі в районі дамби, внаслідок чого частина міста залишилася без світла і води.

При цьому даний інцидент потрапив на відео місцевих жителів, які рибалили поруч. «Дроти, гля. Обережно… Треба йти. Дроти відірвало на*уй. Глянь, іскрило», — прокоментували вони цей приклад «майстерності» своїх льотчиків.

А коли з’ясувалося, що приховати подію через свідків не вийде, кремлівські пропагандисти вигадали версію, нібито пілот зачепив дроти, намагаючись «врятувати птахів». «Льотний склад бомбардувального полку просить вибачення у всіх жителів, які постраждали від цього жахливого злочину, і обіцяє птахів більше не жаліти і в дроти не влітати», — відповіли на критику від мешканців Воронежа у так званій «z-спільноті».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд... активні напрямки, Східна операційна зона - Костянтин Машовець

четвер, 9 травень 2024, 5:00

1. Куп'янський напрямок... Противник продовжує наступальні дії з метою виходу до бар'єрного рубежу по річці Оскіл на ділянці між Куп'янськом та Боровою. Зокрема: . - Передові підрозділи перегрупованого в район с.Синьківка 7-го окремого мотострілецьког...

На Херсонщині для окупантів настало справжнє пекло: До Криму прибула велика "партія" 200-з та 300-х російських загарбників

четвер, 9 травень 2024, 3:25

Українські вояки посилюють вогневий вплив на загарбників. Нові поставки артилерійських снарядів та ракет від союзників вже дають про себе взнаки. У тимчасово окупованому Джанкої (Крим) фіксується прибуття великої кількості поранених та ліквідованих оку...