"Другій армії світу" така влучість лише сниться: Як у ЗСУ високоточними снарядами знищують артилерійську позицію окупантів (відео)

Воїн і адвокат Леонид Маслов показав, як 5 жовтня 2022 року знищили позиції російських окупантів у Сватівському районі Луганської області.

Розвідка 92 ОМБр виявляє позицію і наводить високоточний снаряд, а 40 ОАБр кладе його акуратно в ціль.

У другій частині відео цього бою зазначається, що розвідка 92 ОМБр виявляє позицію 3х САУ і наводить високоточний снаряд, а 40 ОАБр кладе його в ціль. Тут влучили лише в БК і особовий склад.

У третій частині відео розвідка 92 ОМБр переслідує САУ, яка намагалась сховатися у лісі, але снаряд від 40-ї ОАБр знищує її разом з екіпажем.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...