Дружина Олексія Резнікова поділилася, як вони ходили до сімейного психолога, щоб врятувати стосунки

Дружина колишнього міністра оборони України Олексія Рєзнікова, телеведуча Юлія Зорій розповіла про те, як повномасштабна війна вплинула на їхню сім'ю і згадала, як вони разом ходили до психолога. Зорій з’явилася в ефірі "Він вона шоу" і зізналася, що до офіційного шлюбу вони з Резніковим часто сварилися і в результаті вирішили звернутися до сімейного психолога, передають Патріоти України.

«Ми до цього прийшли… Я ніде цього не розповідала. Ми пройшли довгий шлях сімейної терапії. Ми ходили разом до психолога. І ми всі ці моменти пропрацювали ще до шлюбу. Ми сварилися, ми розходилися, але бажання бути разом було сильнішим», — поділилася вона.

Зорій також розповіла, що змінилося в їхньому сімейному житті за час повномасштабної війни. «У цей час у мене особисто відбулася переоцінка. Тому що для мене моя професійна реалізація була суперважливою. У мене були мої ранкові ефіри і це було найважливіше. І він це сприймав із повагою. Але під час повномасштабного вторгнення, коли я, як і тисячі жінок, не бачила і не чула свого чоловіка, і коли він був однією з ласих цілей для ворога, у мене був фізичний страх за нього, то тоді я зрозуміла… Ніяка робота не буде в пріоритеті. Цінність цієї сім'ї і цих стосунків для мене тепер на першому місці», — зазначила ведуча.

Вона додала, що Резніков — дуже турботливий чоловік. «Він сам по собі дуже самодостатня людина. Я прокидалася о 3:50 ночі і мені ніхто не говорив, що ти там гримиш і шарудиш. Я прокидаюся, а він стоїть на кухні і робить мені каву з бутербродом на роботу. І гріє машину, щоб Юля сіла в тепленьку машину. І рукавички на грілочку. Це не було так щодня. Я не просила. Це про те, що тобі хочеться зробити щось, щоб людині було приємно», — повідомила Зорій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...