Дружина спадкоємця британського трону попрацювала офіціанткою і отримала наганяй від "клієнтки" (фото, відео)

Герцогиня Корнуольська є президентом Королівського волонтерського товариства, яке надає гарячу їжу і компанію літнім людям в будні дні.

73-річна дружина принца Чарльза Камілла відвідала обідній клуб Королівської волонтерської служби в графстві Хартфордшир, де особисто взяла участь в приготуванні ланчу і подачі страв пенсіонерам, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Як пише видання Express, Камілла, приєднавшись до волонтерів, пов'язала чорний фартух поверх своєї ошатної блакитної сукні. Вона також була в тканинній захисній масці, а поверх неї - ще й в пластиковому щитку, що закриває обличчя.

Одна з її «клієнток», 96-річна Кей Френсіс, не впізнала королівську персону і, коли Камілла поставила перед нею тарілку з м'ясом, картопляним пюре, морквою і горошком, злегка невдоволено сказала «офіціантці»: «Ви не збираєтеся це нарізати?» . Інші волонтери спробували втрутитися, але Камілла їх випередила. «Звичайно наріжу. Буду щаслива допомогти», - швидко відповіла герцогиня, виконуючи прохання бабусі.
Як з'ясувалося, місіс Френсіс вже майже сліпа і погано чує. «Вибачте, я не бачу», - пояснила вона свій «каприз». "Не турбуйтесь. Не думаю, що і я щось бачу», - пожартувала у відповідь невістка королеви Єлизавети, маючи на увазі свою екіпіровку.
Дружина спадкоємця британського трону принца Уельського є президентом Королівського волонтерського суспільства, яке надає гарячу їжу і компанію літнім людям в будні дні.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Рівень води сягає до бамперів автівок: У Москві затопило вулиці (відео)

субота, 27 квітень 2024, 15:52

Сьогодні вранці злива з грозою та сильним вітром накрила більшість районів Москви, вулиці міста починає стрімко підтоплювати. Про це пишуть місцеві ЗМІ, передають Патріоти України. У центрі Москви йде злива, спостерігаються сильні пориви вітру. На доро...

Окупанти обстріляли стадіон українського футбольного клубу

субота, 27 квітень 2024, 15:01

Стадіон Електрометалург у Нікополі зазнав значних ушкоджень внаслідок російського обстрілу. Про це повідомляє Telegram-канал "Дніпро Оперативний", передають Патріоти України. На відео видно пошкоджені трибуни, адміністративні будівлі, а також глибоку в...