Дружина Тищенка розповіла, як подолала целюліт, і показала себе до та після схуднення (фото)

Дружина нардепа Миколи Тищенка, бізнесвумен Алла Барановська поділилася з шанувальницями, що позбулася целюліту і схудла на 17 кілограмів. Як раніше ділилася Барановська, вона набрала зайві кіло через збій у гормональній системі на тлі стресу через повномасштабну війну. Врешті, знаменитості вдалося повернутися до форми і навіть позбутися целюліту третьої стадії. Своїми лайфгаками Алла поділилася у Instagram, повідомляють Патріоти України.

Барановська розповіла, що, першою чергою, вирівняла свій раціон, відмовилася від алкоголю, почала робити масажі та обгортання. "У мене була третя стадія целюліту. Він був усюди: руки, живіт, ноги, навіть зона над колінками. Знаю про целюліт все, і зараз в мене від нього немає і сліду… Найкраще працює комбо: раціон, жодного алкоголю, спорт, сон, масажі без пропусків, віскі-обгортання, детокс-обгортання", - порадила Барановська.
Все це в комплексі дало можливість дружині Тищенка не лише позбутися целюліту, а я втратити 17 кілограмів зайвої ваги. Як зізналася бізнесвумен, вона впреше в житті може дозволити собі носити одяг розміру XS. Барановська зізналася, що тепер їй якось незвично обирати новий розмір.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти не захопили Очеретине, але контролюють частину селища, - військовий експерт

середа, 24 квітень 2024, 20:02

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко повідомив, що російські війська контролюють лише частину села Очеретине, передають Патріоти України. "Очеретине повністю ще не втрачене. Там продовжуються бойові дії. Росіян...

Справжня будівля з роману Булгакова: Як виглядає палац арештованого путінського топ-чиновника (відео)

середа, 24 квітень 2024, 19:29

Заступник міністра оборони Росії Тимур Іванов, якого заарештували за підозрою у хабарництві, має елітну нерухомість у Москві. Про це повідомили російські Telegram-канали, передають Патріоти України. Іванов, ймовірно, жив у особняку в Чистому провулку у...