Дружина Віктора Павліка зробила пластичну операцію та розповіла, скільки це коштувало

Катерина Репяхова, дружина співака Віктора Павліка, розкрила вартість своєї пластики. Вона зробила собі декілька операцій. Як виявилося, краса "влетіла у копійчину", зазначають Патріоти України.

Дружина Павліка регулярно спілкується з фанатами та не приховує навіть те, який вона має вигляд після пластики. Нині ж Репяхова залишила у Stories "віконце" для запитань, а фани спитали, скільки коштували її операція.

Репяхова не стала розкривати повну вартість обох пластик. Про ліпофілінг підборіддя дружина Павліка вирішила не розповідати. Втім, вона розкрила вартість ринопластики. Ця операція коштувала понад 3,5 тисячі євро (понад 140 тисяч гривень).

"У мене була класична ринопластика. А операція щодо перегородки носа називається септопластика (це коли є викривлення на КТ носових пазух)", - пояснила Репяхова.

Також дружина Павліка розповіла, що операція тривала 3 години. Реабілітація триватиме декілька днів, набряки та синці зійдуть приблизно за 10 діб. Втім, це не лякає Репяхову. Вона зазначила, що після пологів мріяла про операцію, адже їй дуже не подобалося, який вигляд має її обличчя.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відповзав зі спущеними штанами: Пікантне поранення окупанта перетворило його на справжнє посміховисько (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:34

Російський загарбник несподівано для самого себе здобув перемогу у конкурсі на найпікантніше поранення, в якому навіть не планував брати участь. Такий вердикт винесли користувачі соцмереж після публікації українськими військовими відео, на якому окупан...

"Демілітаризувала" власна ППО: Біля Севастополя впав російський військовий літак (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:23

Біля окупованого Севастополя впав російський літак, за даними окупантів, це міг бути Су-35. Про це повідомили місцеві пабліки, які зафіксували падіння палаючого літака і пілота, який катапультувався, передають Патріоти України. "Російське ППО як крок д...