"Духовні практики допомогли": Блогер Волошин, який виїхав з України, показався на Балі та заявив, що помирився з ексдружиною Трінчер

Скандальний блогер Олександр Волошин, який літом цього року виїхав з України, показався на Балі та заявив, що помирився з колишньою дружиною, співачкою Анною Трінчер. На своїй закритому акаунті в Instagram він повідомив, що перебуває на острові Балі. Там він почав заглиблюватися в духовні практики, передають Патріоти України.

В Instagram-stories Волошин заявив, що помирився з ексдружиною і натякнув, що примирення сталося давно. Але вирішив він про це розповісти лише зараз. За словами блогера, Анна Трінчер йому надіслала колишньому духовні медитації.

«Хотів вам давно розповісти, але відчув, що потрібно тільки зараз. Ми помирилися з Анею. Вона мені відправила медитацію, і з цього почалося багато змін і трансформація. Можете уявити, яку роль ця людина досі відіграє у моєму житті?» — сказав блогер.

Нагадаємо, у день атаки на Охматдит, 8 липня, Волошин відзначився неоднозначною заявою. Він зазначив, що, мовляв, оскільки Україна «не вивозить війну», то необхідно «грати на їхніх умовах». Також він оголосив збір на Охматдит, і разом із підписниками йому вдалося зібрати 5 млн грн. Неоднозначні висловлювання блогера викликали хвилю обурення в Мережі, після цього він вирішив закрити свій акаунт.

Потім він заявив, що кошти на Охматдит «відправляти не будемо». Через це блогера звинуватили у нібито крадіжці. Його внесли до бази Миротворець через «участь в актах гуманітарної агресії проти України, поширенні російської пропаганди, участі в інформаційно-психологічній спецоперації Росії проти України та замаху на суверенітет і територіальну цілісність України». Після цього він виїхав за кордон і заявив, що не планує повертатися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Почали випускати тільки після 1968-го": Чому в СРСР не було туалетного паперу

субота, 26 жовтень 2024, 16:43

Важко зрозуміти, чим пояснюється така довга відсутність туалетного паперу в СРСР (особливо у порівнянні з іншими розвиненими країнами), але існує версія, що добробут громадян ніколи не стояв у радянської влади на першому місці. Головними були войовничі...

Відмитися від корупції. У міжнародних відносинах немає справедливості. Є лише ефективність. Що робити

субота, 26 жовтень 2024, 16:34

«В Україні скрізь корупція» – чуємо на Заході на всіх рівнях. Необхідність її подолати приповідкою звучить мало не у всіх документах, резолюціях і рішеннях Заходу щодо України.Цей аргумент, окрім констатації факту, став зручним виправданням для відклад...