"Дуже хотіла потрапити на ТБ": Аліна Шаманська відверто розповіла про всі пластичні операції

Українська ведуча і блогер, яка з початку повномасштабної війни живе з сином в США, Аліна Шаманська розповіла про всі пластичні операції. Вона зізналася, що їх було багато, зазначають Патріоти України.

На YouTube-каналі "Розмова" дівчина сказала, що завжди мріяла про кар'єру телеведучої, проте розуміла, що з її зовнішністю її навряд чи візьмуть в кадр. Тому вона зважилася на зміни.

Аліна зробила ринопластику (пластика носа), хейлопластику (пластика губ), блефаропластику (операція зі зміни форми повік) і видалила грудки Біша. Також вона поставила собі вініри. "Я оцінювала себе об'єктивно, якщо я буду такою повною і у мене будуть жовті зуби, хто візьме мене в кадр?" - зізналася Шаманська.

Дівчина додала, що після хейлопластики трохи збільшила губи. На цьому вона вирішила зупинитися.

Чим відома Аліна Шаманська

Аліна Шаманська - українська телеведуча і блогер. Вона була автором проекту "33 за 3". Нещодавно розлучилася зі своїм чоловіком, коміком Русланом Ханумаком. Причину розлучення вона не називає.

У неї є син, через якого вона і переїхала в США. Каже, що не повернеться на батьківщину, поки до цього не буде готова її дитина. На життя в США вона витрачає мінімум 5 тисяч доларів. Аліна зізнається, що їй доводиться економити.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...