Дуже легкий і смачний! Рецепт домашнього зефіру

100% вийде З ПЕРШОГО РАЗУ!

Справжній яблучний зефір! Ніжний, повітряний та дуже смачний. З насиченим яблучним смаком та запахом. Готується зовсім не складно, звичайним ручним міксером за лічені хвилини!

Рецепт зефіру

Сироп:
80 гр води
270 гр цукру
6 гр агар-агару (1200) або 8 гр (900)
200 гр яблучного пюре
Меренга:
60 гр яєчного білка (приблизно від 2-х яєць)
дрібка солі
дрібка лимонної кислоти
50 гр цукру

Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001

Смачного!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 20 грудня. Що треба зробити на Ігнатіїв день, а чого варто уникати

субота, 20 грудень 2025, 7:09

20 грудня в церковному календарі (2 січня за старим стилем) - день пам'яті святого Ігнатія Антіохійського, якого прозвали Богоносцем. Припускають, що цей угодник Божий народився в Антіохії в I столітті н.е., за походженням був сирійцем і учнем Іоанна ...

Провідній кондитерській фабриці УРСР доручили повторити десертний подвиг, як з Київським тортом: Як цукерки "Вечірній Київ" стали ще одним смачним символом столиці України

субота, 20 грудень 2025, 7:00

Усередині 1980-х київська кондитерська фабрика імені Карла Маркса (теперішній Roshen) отримала від радянського керівництва амбітне завдання. - Створити подарункові цукерки, які стануть гастрономічним обличчям столиці УРСР на рівні з уже легендарним тод...