"Дуже нагадує мою київську": Переможниця "Холостяка" зізналася, скільки платить за квартиру у Варшаві

Модель Катерина Лозовицька, яка перемогла у 12 сезоні реаліті "Холостяк" та отримала обручку від Алекса Топольського, нині мешкає у Польщі. Дівчина винаймає там квартиру, повідомляють Патріоти України.

У Stories Катя розповіла про умови, в яких мешкає. Також вона зізналася, скільки платить за житло у Варшаві.

За словами дівчини, її повністю влаштовує квартира. Вона знайшла затишні апартаменти із сучасною кухнею та спальнею з великими вікнами. У квартирі нові меблі та стильний ремонт. Катя розповіла, що вона нагадує їй її оселю у Києві.

Як виявилося, переможниця "Холостяка" знайшла таку квартиру у Telegram-каналі сама. Проте вона платила комісію, адже оформила оренду через ріелтора. У Польщі, як розповіла Катя, за такі послуги потрібно платити від 60% до 100% від суми оренди за місяць.

Свою квартиру Катя винаймає за 1 тисячу доларів на місяць, це приблизно 37 тисяч гривень. Проте переможниця "Холостяка" не вважає, що це багато. Вона зазначила, що їй дуже подобається квартира та район, у якому вона розташована.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...