Дуже неприємна асоціація: Святкування "Дня Перемоги" 9 травня створює проблеми для Кремля, - британська розвідка

Керівники кількох російських регіонів, що межують з Україною, а також окупованого Криму оголосили, що їхні зазвичай гучні військові паради на День Перемоги 9 травня будуть скасовані. Про це повідомляє розвідка Великої Британії.

«Деякі російські міста, віддалені від України, підтвердили, що планують продовжити святкування Дня Перемоги. Скасовані заходи, найімовірніше, були скасовані в першу чергу через міркування безпеки поблизу кордону, як стверджують офіційні особи. Однак різні підходи підкреслюють, що перед Кремлем стоїть чутлива комунікаційна проблема. путін представляє „спеціальну військову операцію“ в дусі радянського досвіду Другої світової війни. Це повідомлення може викликати все більше занепокоєння у багатьох росіян, які мають безпосереднє уявлення про некеровану і провальну кампанію в Україні».

За даними британської розвідки, вшанування полеглих попередніх поколінь може легко перетворитися на викриття масштабів нещодавніх втрат, які Кремль намагається приховати.

Від початку російської агресії проти України Міністерство оборони Великої Британії щодня публікує інформацію про перебіг війни, посилаючись на дані розвідки. У такий спосіб британський уряд хоче і протистояти російському наративу, і тримати в узді союзників.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Мисливці на мисливців: Українські бійці показали як вислідили і ліквідували цілий підрозділ російських дроноводів (відео)

неділя, 19 травень 2024, 17:58

100 окрема механізована бригада показала як її дроноводи вислвдили ціле кубло своїх російських візаві. Одним ударом підрозділ із дев'яти російських операторів БПЛА перестав існувати.

Ця родина вже давно привертає увагу: Головний суддя Одеси "забув" вказати у декларації нерухомість у Маямі (відео)

неділя, 19 травень 2024, 17:02

Журналісти продовжують помічати як чиновники “забувають” вказати свої реальні статки й наявне майно у деклараціях. Цього разу медійники звернули увагу на головного суддю Одеси. Як з’ясувалося, родина прикупила житло у Маямі і не тільки, зазначають Патр...