Дуже підозріла активність: Росія ледь не щодня доставляє щось з Китаю вантажними літаками, - Defense Express

Росія почала активно щось доставляти з Китаю важкими транспортними літаками Ан-124 "Руслан" російської компанії "Волга-Днепр". При цьому, пілоти не завжди вмикають транспондер, що ускладнює відстеження рейсів. Сервіси відстеження польотів зафіксували близько десяти рейсів за останній тиждень. Про це повідомляє український військовий портал Defense Express, передають Патріоти України.

На підозрілу активність звернули увагу й у Китаї. Місцеві опублікували відео доповнивши поясненням, що літак нібито прибув за "військовою допомогою". У неї увійшли екіпірування, бронежилети, шоломи, одяг тощо.

Зазначається, що за останні сім днів було зафіксовано дев'ять рейсів Ан-124 "Руслан" до Китаю та лише три у зворотному напрямі, що прямо говорить про вимкнений транспондер під час здійснення частини польотів.

Стандартний рейс виконується за маршрутом Москва-Новосібірськ-Чжэнчжоу-Новосібірськ-Москва. Одного разу кінцевим пунктом був Урумчі. Чжэнчжоу є потужним логістичним та промисловим центром, а також потужною індустріальною високотехнологічною зоною, включно з підрозділами китайського оборонного гіганта Norinco. Урумчі також є виробничим майданчиком для цілого ряду промислових гігантів.

"Варто зазначити, що знайдені рейси - це точно не всі, які РФ здійснила до Китаю з аналогічною метою. А лише те, що потрапило у сервіси моніторингу польоту цивільних літаків. Й про активність військової транспортної авіації РФ за аналогічними маршрутами можливо лише здогадуватись", - додали у виданні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...