"Дуже погано вихована людина": Софі Марсо розповіла про жахливий досвід зйомок із Депардьє

Французька актриса Софі Марсо, погоджуючись зніматися в головній ролі у фільмі "Поліція" французького режисера Моріса Піали разом із французьким актором Жераром Депардьє, була впевнена, що він їй допоможе в разі потреби. Насправді ж, за словами знаменитості, досвід спільних зйомок із Депардьє виявився жахливим. Про це вона розповіла в інтерв'ю, яке 20 березня опублікували на сайті французького Vogue, передають Патріоти України.

Актриса заявила, що Депардьє виявився грубіяном і дуже погано вихованою людиною. За словами Марсо, актор "не ґвалтував її й не бив, але робив дуже недоречні жести".

Артистка наголосила, що це було не що інше, як "провокація, приниження, захоплення влади під приводом жарту". Марсо зізналася, що після зйомок у фільмі "Поліція" більше ніколи не хотіла зніматися разом із Депардьє. Вона зазначила, що оточення дозволяло йому поводитися неналежно.

Марсо припустила, що причиною такої поведінки Депардьє є середовище, у якому він виріс, але зазначила, що люди не можуть залишатися в кам'яному віці. Знаменитість заявила, що кожна людина має відповідати за свої вчинки й перестати виправдовуватися тим, що в неї було важке дитинство.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Голова Європарламенту виступила у Верховній Раді, але багато нардепів вчинили дуже неввічливо (фото)

четвер, 9 травень 2024, 20:16

У Верховній Раді після завершення повітряної тривоги розпочався виступ голови Європейського парламенту Роберти Мецоли, повідомляють Патріоти України. Більшість народних обранців вирішили не бути присутніми на виступі голови Європейського парламенту. Де...

"Великая Отечественная еще не закончена - надо победить украинцев": Російський пропагандист приголомшив маячнею про війну (скріншоти)

четвер, 9 травень 2024, 20:01

Російський військовий та пропагандист Олександр Жучковський видає нову версію російської історії. Про це розповів журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України. Росіянин розповідає про те, у Другій світовій війні, Росія насправді воювала з укр...