Дуже відоме місце: Блогер розповів, де в Україні похований давньогрецький воїн Ахіллес

Український блогер та хімік Гліб Репіч провів опитування серед людей. Він поцікавився, чи знають вони, де в Україні похований давньогрецький воїн Ахіллес. Відео він оприлюднив на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Є підтверджені факти, що греки жили на Одещині. Там, де похований Ахіллес, біля Одеси у морі є храм його імені. Локація завжди приваблювала чоловіків, котрі хотіли стати воїнами, бо воно, як стверджують легенди, дарувало їм мужність.

Тож, ймовірно, герой Ахіллес може бути похований на території острова Зміїний. Давні греки називали його “Острів Ахілла”, бо саме там з’явився храм Ахілла через місце поховання воїна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не ставайте проблемою": Низка республіканців вважає, що Зеленський "припустився стратегічної помилки" - ЗМІ

п’ятниця, 27 вересень 2024, 15:42

Союзники колишнього президента США, кандидата на пост глави держави від Республіканської партії Дональда Трампа гостро сприймають будь-які прояви неповаги до нього, включно з появою українського лідера Володимира Зеленського на заводі в Пенсільванії. П...

Черговий номінант "премії Дарвіна": Окупант зумів врятуватися від FPV-дрона, але все одно щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 27 вересень 2024, 15:18

У соцмережах з’явилося відео з російським загарбником, який зумів врятуватися від FPV-дрона, однак у підсумку став жертвою власної цікавості. Відповідними кадрами поділився у себе у соцмережах український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укра...