Два десятки "вантажу 200". ​"Мины ложились точно в окопы. Шансов у ребят не было": Відомий "ополченец" розповів, як загинули "добровольці" "ДНР" під Горлівкою 20 лютого

Відомий член НВФ і блогер «ДНР» Владлен Татарський розповів деталі масштабних втрат «армії ДНР» 20 лютого під непідконтрольною Україні Горлівкою. За його словами, офіційних даних про кількість загиблих і поранених немає, проте, найбільш достовірна інформація по втратах була озвучена екс-командиром горлівських підрозділів НВФ Ігорем Безлер - 20 загиблих членів НВФ. Татарський пише, що з огляду на фактичну кількість людей в підрозділах «ДНР» - це дуже багато, зазначають Патріоти України.

Обурений апологет «ДНР» пише, що «влада республіки» ніяк не відреагували на загибель "ололченців" , більш того, підрозділи НВФ нібито так і не можуть відкривати вогонь у відповідь:
«Нельзя стрелять первыми — ладно, понимаем, политика! Но защитить то мы себя можем. Ладно, когда пулемет стреляет, мы будем терпилить и прятаться, а когда нас закапывают в землю?! Мы не достойны, чтобы нас спасли?! Сколько из погибших получили паспорт Российской Федерации?».Крім того, він розповів і деталі «артудару ЗСУ» по позиції НВФ, який нібито коригував дрон:
«Хотел бы посмотреть в глаза идиотов, которые предлагают вылезть из укрытий и сбивать его стрелковым огнем. Идиотов, которые предлагают завести в каждом блиндаже микроволновку и так „тушить“ сигнал… Говорят, мины ложились точно в окопы. Шансов у ребят не было».
За словами Татарського, у «ДНР» нібито досить сил і засобів, щоб протистояти ВСУ, але поки «влади» погоджуватимуть, все для НВФ «может уже закончится».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів – ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...