"Двійника Зеленського помітили в Ірані": Пропагандисти Кремля вигадали феєричний фейк стосовно смерті Раїсі (фото)

Російська пропаганда вигадала фейк, буцімто у Володимира Зеленського є двійник і його помітили в Ірані. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій, передають Патріоти України.

"На фото іранських спецпризначенців, яких направили на пошуки гелікоптера президента Раїсі, виявили людину, яка дивним чином схожа на президента України Володимира Зеленського", - повідомили пропагандисти.

У Центрі вважають, що це абсурдна маячня. У Кремлі могли запустити цей фейк як відповідь на заяву ГУР про двійників Володимира Путіна. "Однак з якою метою він (прим. - "двійник Зеленського") брав участь у пошуках гелікоптера Ібрагіма Раїсі, у Кремлі вигадати не спромоглися. Насправді поширене фото – це скриншот з відео, на якому зафільмовані іранські військовослужбовці", - наголосили у Spravdi.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Президент та його офіс захищають шантажиста Романа Кравця? - Бутусов

п’ятниця, 28 червень 2024, 22:40

Зеленський та Єрмак не коментують свій зв'язок з шантажистом та здирником Романом Кравцем, ухилянтом від мобілізації та 153-м номером у списку партії Слуга народу. Президент та його офіс захищають шантажиста? . Це розслідування стало б сенсацією у бу...

Огляд карти бойових дій за 28 червня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 28 червень 2024, 21:55

Сьогодні, 28 червня. Триває 856 доба повномасштабної війни. Російська армія знаходиться в патовій ситуації. Путін домовився з Кім Чен Ином про передачу від трьох до чотирьох інженерних бригад північнокорейської армії. Ворог за час повномасштабного втор...