"Двоголова курка-потопельниця!": У соцмережі висміяли символізм прапора Оренбурга

В той час, як російський Оренбург йде під воду, мережа сміється над символізмом прапору міста. Він був затверджений 2012 року і ніби передбачив нинішній потоп, передають Патріоти України.

Зокрема, прапор Оренбурга має вигляд двоголового орла, у середині якого горизонтальна блакитна хвиляста смуга. Окрім жовто-блакитних кольорів, зображення ніби символізує затоплення герба міста.

Українці у своїх коментарях не поскупилися на жарти: «Двоголова курка-потопельниця», «Аха-ха, курка тоне! Дуже символічно. Амінь!», «Україна закеселила курку-мутанта шляхом утоплення».

Користувачі мережі вирішили обіграти потом у російському місті та поєднали його із відомою фразою російського диктатора:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Транспорт теж поставлять на військовий облік: Кабмін готує "сюрприз" для бізнесу – нардеп Железняк

четвер, 16 травень 2024, 22:40

Постановою Кабінету міністрів від 18 травня заборонять юридичним особам переміщати транспортні засоби, які стоять на військовому обліку (всі, окрім мотоциклів) не тільки за кордон, але і за межі області реєстрації, крім суміжних областей. Про це повідо...

"Два двигуни та радари": У Туреччині заявили, що їхній новий винищувач кращий за американський F-35 (фото)

четвер, 16 травень 2024, 22:33

Турецька компанія Turkish Aerospace Industries (TAI) має намір випустити 20 літаків-винищувачів п'ятого покоління KAAN до 2028 року. Про це йдеться у Turkiye Newspaper із посиланням на заяву гендиректора TAI Темела Котіла, передають Патріоти України. В...