"Двоякі відчуття": Тарас Тополя відповів, що думає про участь військовослужбовця в шоу Холостяк

Лідер гурту Антитіла Тарас Тополя в інтерв'ю блогерці Аліні Шаманській висловився про шоу Холостяк. Як відомо, головним героєм 13-го сезону став доброволець Олександр Будько з позивним Терен, нагадують Патріоти України.

Тополя зазначив, що сумнівається у щирості намірів дівчат, які візьмуть участь у реаліті, але водночас похвалив команду проєкту за «розуміння контексту». «У мене двоякі відчуття. Звичайно, це потрібно робити, це дуже хороша мета, хороші наміри. Питання тільки в тому, що для мене такі шоу типу Холостяків — це така фейчина. Зрештою це просто шоу, я ж знаю, як там усе працює, там пишуться сценарії в тупу. Щоб потім це не вилилося в те, що в телевізорі все красиво, а далі… Головне, щоб ця історія з Холостяком була щира, кого він там обере. Це більше, мабуть, про славу і хайп, про якусь медійність, впізнаваність. Хоча мета хороша, молодці. Команда Холостяка розуміє контекст», — прокоментував музикант.

Нагадаємо, вже 1 листопада на каналі СТБ стартує шоу Холостяк за участю ветерана російсько-української війни Олександра Терена. Проєкт виходитиме щоп’ятниці о 19:00 на телеканалі СТБ. Головний герой нового сезону телешоу Олександр Терен — ветеран російсько-української війни, який під час боїв на Ізюмському напрямку на Харківщині дістав важке поранення і втратив обидві ноги. Пройшов реабілітацію та протезування. У вересні 2023-го Терен став бронзовим призером Ігор Нескорених (Invictus Games) на дистанції 50 метрів вільним стилем.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцеві кажуть, що там виробляли ще дещо: У Ростові після вибуху загорівся цех з виробництва металопластикових вікон (фото, відео)

субота, 19 жовтень 2024, 17:06

В суботу, 19 жовтня, в Ростові-на-Дону пролунав вибух в цеху з виготовлення металопластикових вікон, внаслідок чого загорілася покрівля. Місцеві зауважували, що там нібито налагоджено виробництво пластикових частин БПЛА. Про це повідомляють в російськи...

Очікують наступу ЗСУ: Росіяни знищили міст на Херсонщині (фото)

субота, 19 жовтень 2024, 16:53

Партизани з руху Атеш у суботу, 19 жовтня, повідомили, що росіяни підірвали міст в окупованому місті Олешки Херсонської області. За даними партизанів, армія РФ побоюється наступу Збройних сил України (ЗСУ), зазначають Патріоти України. Як сказано у пов...