Двох вже ліквідували: "Вагнерівці", затримання яких зірвалось у 2020 році, засвітилися на війні проти України

На війні в Україні засвітилися члени приватної воєнної компанії "Вагнер", затримання яких було зірвано у 2020 році у Мінську. Декілька бойовиків, яких вдалося ідентифікувати, дотепер здійснюють воєнні злочини проти України. Їхні особи розкрили українські ЗМІ, що провели власне розслідування під назвою "Оркестр" вбивць", повідомляють Патріоти України.

Серед тих, хто воює проти України в ПВК "Вагнер" і кого затримували у Білорусі у 2020 році, названо такі імена:

– Максим Кошман на прізвисько "Коршун", 41 рік. Із 2014-го є позаштатним бійцем ПВК "Вагнера". В Україні проти нього зареєстровано кримінальне провадження через участь у незаконному збройному формуванні під час псевдореферендуму в Слов'янську в 2014 році.

Після деокупації міста українськими військами втік до Горлівки, де отримав паспорт Росії. Судячи з його соцмереж, бойовик досі проживає у так званій "ДНР", отримував нагороди від терористів.

– Геннадій Фетісов – раніше служив у підрозділі "Беркут" української міліції, а наразі проживає в терористичній "ДНР" та воює проти України. Активно підтримував у соцмережах початок "спецоперації" і псевдореферендум.

– Володимир Селіхов – підтримує війну Росії проти України, хоча майже не публікує у соцмережах фото з війни. Лише кілька у формі та із російським прапором. Інші – у цивільному, але у коментарях він пояснює, що фото старі.

– Андрій Чернишов брав участь у захопленні Луганського аеропорту влітку 2014-го. Перебуває у списку СБУ, як найманець, який був доставлений до Сирії на ракетному крейсері "Варяг" і воював у цій країні. В 2022-му повернувся воювати проти України і влітку загинув.

– Антон Вахтуров – уродженець республіки Комі. Ліквідований на війні проти України. Був одним з учасників страти цивільного у Сирії, коли "вагнерівці" закатували беззбройного чоловіка, відрізали йому голову, розтрощили її кувалдою та спалили тіло. Весь процес бойовики знімали на відео.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Националисты "Азова" процитировали Путина": Росіяни вигадали фейк про банер у Харкові (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:41

Російські окупанти поширюють фейк про те, що нібито 3-тя окрема штурмова бригада "Азов" використала на своєму банері цитату, яка майже повторює висловлювання Путіна. Вони стверджують, що банер розміщений у метро Харкова. Про це пише Харківський антикор...

"Жарим человечину": На війні в Україні зустрілися два маніяка-вбивці (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:27

Два "штика" Путіна, здружились на основі спільних інтересів. Один з'їв людину, інший розчленував свою жертву. Російські загарбники виклали фото в мережу. Про це пише журналіст Бутусов у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України. Дмитро Малишев...