Дикий популізм Зеленського. Ця тисяча не на часі й має іти на потреби оборони та інші цілі, - Ірина Геращенко

"Мені дійсно була цікава їх реакція на проєкт "Вовина тисяча". Тим більше серед учасників цієї важливої зустрічі були знані економісти, які розуміють жалюгідний стан української економіки, найкращі експерти з міжнародки, які знають, що сьогодні не вистачає коштів на утримання наших дипустанов і консульств", - пише нардепка Ірина Геращенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Дефіцит бюджету МЗС 1 млрд грн, а на консульства тим часом колосальні навантаження. Були на зустрічі відомі антикорупціонери, які точно усвідомлюють безглуздість видачі 1000 грн (навіть тисячі доларів) "інвалідам" - прокурорам і колективній Крупі.

До речі, активісти дійсно проводять колосальну адвокаційну роботу з західними донорами щодо допомоги України. Й знають, як важко нам дають кошти, й що всі ці кредити ми після війни маємо повертати. А російські активи, які марить ділити українська влада, — поки вилами по воді писані.

Якщо ви думаєте, що хоч один з 30 учасників зустрічі відреагував на дикий популізм Зеленського, що ця тисяча не на часі й має іти на потреби оборони та інші цілі, то ви помиляєтеся.

Ніхто, жоден з тих, хто два дні тому показали нам красиві фото з зустрічі й розповіли про початок діалогу з суспільством, ні слова не написали щодо цієї нещасної тисячі. Мені ось що цікаво. Чи обговорювалися на зустрічі стан української економіки? Чи говорили, яким має бути бюджет воюючої країни? І яка позиція громадського суспільства щодо цих дій влади, відверто схожих на передвиборчий популізм?".

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Москва постійно погрожує, що відкриє новий театр військових дій": Фейгін пояснив, чого чекати Україні від Трампа чи Гарріс

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:08

Російський опозиційний політик Марк Фейгін в інтерв'ю ведучому програми "Студія Захід" Антону Борковському зазначив, що адміністрація Байдена, крім того, що хоче перемоги на виборах свого кандидата від демократів Камали Гарріс, боїться зміни порядку де...

Кремль точить олівці для чергових червоних ліній: Путін готує Україні новий ультиматум, буде два варіанти в залежності від того, хто стане президентом США, - росЗМІ

понеділок, 28 жовтень 2024, 8:32

Після виборів президента США, що відбудуться вже 5 листопада, диктатор РФ Володимир Путін може спробувати висунути Києву новий ультиматум. Ця тема активно обговорюється у Кремлі. . Такою інформацією поділився впливовий російський Telegram-канал "Таємн...