Дим видно за багато кілометрів: До порту "Кавказ" Краснодарського краю навідалася "бавовна" (фото)

У російському порту "Кавказ", що у Краснодарському краї, повідомляється про приліт по порому з нафтопродуктами для окупантів. Нині він горить. Про це повідомляють російські пропагандистські пабліки, пише журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

За даними OSINT-аналітиків КіберБорошно, Сили Оборони України уразили пором Конро Трейдер в порту Кавказ. Це був єдиний великий пором, що функціонував між Керчю та Росією, зазначили аналітики.

Глава Темрюкського району Кубані заявив, що на паромі були 30 цистерн з паливом. Інформація про кількість членів екіпажу парома, які загинули або постраждали, уточнюється. За його словами, на місці працюють 12 пожежних розрахунків, 3 бригади швидкої допомоги та рятувальники.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Києві працює мережа аптек з контрабандою з РФ – журналістське розслідування

четвер, 22 серпень 2024, 23:17

Щонайменше шість років у Києві діє мережа аптек "Ел’Фарм", в якій торгують російськими та, виробленими для ринку РФ, західними препаратами. Про це йдеться у розслідуванні проєкта "Схеми", передають Патріоти України. У цій мережі дві аптеки. Обидві – у ...

"Концепція від початку неповноцінна": Авіаексперт розповів, що не так із ППО Росії

четвер, 22 серпень 2024, 23:04

Російські системи ППО призначені для виявлення об'єктів з високою радіопомітністю. Однак Україна використовує використовує засоби, які ворожі локатори помітити просто не здатні. Про це заявив авіаційний експерт Костянтин Криволап, передають Патріоти Ук...