Дипломат Чалий спрогнозував, як може завершитися війна Росії з Україною

Дипломат Валерій Чалий вважає, що російсько-українська війна завершиться на умовах, які будуть досягнуті на полі бою, передають Патріоти України.

"Зараз і у 2022-му році Росія намагалась підірвати внутрішню ситуацію в Україні. Нічого не змінилося з часів перемовин у Стамбулі у 2022 році, на початку вторгнення. Втім, мені здається, що Росія відчуває те, що ми не бачимо. В них дійсно є серйозні проблеми, і вони починають тестувати ситуацію на рахунок можливих переговорів і домовленостей", - вважає Чалий.

Дипломат вважає, що в Кремлі можуть поширювати тези про переговори з метою дестабілізації ситуації в Україні. "Я думаю, що все, про що можна було з Росією говорити й домовлятись, можна забути. Це перегорнута сторінка. Росія розуміє тільки силові методи. Ймовірно, Росія і далі буде говорити про переговори задля тиску партнерів на Україну. Однак я вважаю, що ця війна жодними угодами не закінчиться. Цей етап багаторічної російсько-української війни, яка може тривати десятиліттями, завершиться без угод. Вона може закінчитись тим, що буде зафіксовано на полі бою", - додав він.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Абсолютно прогнозована історія": Жорін прокоментував події на Харківщині

п’ятниця, 10 травень 2024, 21:51

Дії російських окупантів на Харківському напрямку є більш схожими на прощупування лінії оборони наших захисників. Основні сили противник ще не задіював. Про це заявив заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін у Telegram, передають Патр...

Горить ліс, трава та російська техніка: Спецпризначенці показали наслідки наступу окупантів на Харківщину (відео)

п’ятниця, 10 травень 2024, 21:29

На території Харківщини, де відбувається російський прорив, дуже багато диму та пожеж. Про це повідомили у підрозділі Гострі картузи окремого загону спеціального призначення Омега Національної гвардії України, передають Патріоти України. Зазначається, ...