Дипломатія РФ перестане бути грою, коли Путін зрозуміє, що втратив Херсон, - експосол України в Австрії

Олександр ЩербаРосійська дипломатія поки що готова обговорювати лише капітуляцію України у війні. Про це сказав колишній посол України в Австрії Олександр Щерба, передають Патріоти України.

"Все, що називалось дипломатією до цього часу в цій війні була просто грою. Оце присилання Мединського, Слуцького і компанії на перші переговори (після 24 лютого, - Ред.) - це була гра, аби заспокоїти світові ринки та не допустити колапсу російської економіки", - зазначив він.

Щерба сказав, що президент РФ Путін зараз уник цієї небезпеки. "Дипломатія згадується ними в одному контексті - для обговорення реалізації їхніх вимог. Це по-суті капітуляція України. Яка ж це дипломатія і компроміси? Це абсолютно інша гра і дипломатія перестане для них бути грою тільки тоді, коли Путін остаточно зрозуміє, що він втратив Херсон, а завтра втратить ще більше. От тоді можливо почнеться щось", - підсумував дипломат.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Кремль намагається зробити натяк: Навіщо РФ оголосила в розшук Зеленського, Порошенка і Павлюка - політолог

неділя, 5 травень 2024, 12:44

Політолог Ігор Рейтерович в ефірі Radio NV пояснив, навіщо Росія оголосила в розшук президента України Володимира Зеленського, п’ятого президента Петра Порошенка, а також командувача Сухопутних військ Збройних Сил України Олександра Павлюка, передають ...

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...