Директор НАБУ усунув від виконання обов’язків свого першого заступника, - ЗМІ

Директор Національного антикорупційного бюро Семен Кривонос усунув свого першого заступника Гізо Углаву на підставі його особистої заяви. Про це повідомляє прес-служба НАБУ після відповідного запиту NV Бізнес, передають Патріоти України.

«Для забезпечення обʼєктивного досудового розслідування розпочатого за фактом ймовірного витоку інформації наказом Директора НАБУ за відповідною заявою про можливий конфлікт інтересів усунуто Першого заступника Директора НАБУ від виконання посадових обов’язків та керівництва закріпленими у внутрішніх документах напрямами та підрозділами. Про перебіг та результати досудового розслідування будемо інформувати громадськість», — йдеться у відповіді на запит редакції.

У Бюро також додали, що керівництво та колектив Бюро максимально зацікавлені в проведенні повного, всебічного та неупередженого розслідування за цим фактом. Згідно даних джерел NV Бізнес, Углава входить у коло осіб, причетних до витоку інформації про перебіг розслідувань НАБУ в інтересах підозрюваних.

Джерело: НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Озвучена Путіним кількість російських вояків, залучених до війни, не стала несподіванкою для України

понеділок, 17 червень 2024, 1:45

Днями російський диктатор Путін заявив, що в “зоні спеціальної військової операції” наразі перебувають майже 700 тис. російських військовослужбовців. . Зауважу, що ця цифра включає як окуповані регіони, так і прикордонні з Україною території Російсько...

Авіація ЗСУ ставить жирну крапку: Українці знищують оточених у Вовчанську росіян керованими авіабомбами (відео)

понеділок, 17 червень 2024, 0:55

Відповідне відео було опубліковано у Мережі. Ударів було завдано з використанням озброєння, що коригується, оскільки на кадрах опублікованого відео показані точні вибухи щодо невеликої площі. . Точний тип авіаційних бомб, що використовуються, невідоми...