"Дирижабль долетить до Сахаліна, його просто ніхто не побачить": Як вибухи в Росії стали можливими завдяки піару двійника Путіна, - експерт

На російських аеродромах сталась "бавовна". Очевидно, що їх узагалі не прикривала ППО, зате вона прикривила двійника Путіна під час його піару в районі Кримського мосту. Таку думку висловив полковник ЗСУ в запасі, військовий експерт, льотчик-інструктор Роман Світан, передають Патріоти України.

Не помітити "Стриж" неможливо

Світан розповів, що як стверджує російське міноборони, удари по аеродромах були завдані з безпілотника Ту-141 "Стриж". Однак, це фактично літак, його довжина – 14 метрів. У того ж таки МіГ-29 – 17 метрів, тобто, "Стриж" усього на 3 метри коротший, ніж МіГ-29. Крім того, вага "Стрижа" – 5 тонн, а МіГ-29 – від 10 до 15 тонн, залежно від бомбового вантажу.

"Це хороший літак, який дуже добре видно на екранах, якщо вони є, систем ППО. Радше за все, їх просто не було. Це не те, що вони проспали. Таке враження, що в них узагалі не було системи ППО", – зазначив полковник ЗСУ в запасі.

ППО росіян

Військовий експерт продовжив, що, схоже, ППО в росіян не було не лише на маршруті польоту безпілотника, а ще й на самій авіабазі. Це каже про те, що вся система ППО Росії нині в районі бойових дій, в Україні, й, можливо, була перекинута для охорони того ж таки Кримського мосту, оскільки там з'являвся, радше за все, двійник Путіна.

"Тобто, стягнули всю ППО в район Криму й бойових дій, залишивши повністю без ППО всю Росію. Та загалом ніколи навіть за Радянського союзу ППО не прикривала Радянський союз і Росію. ППО в основному була прикриттям Москви й певних ядерних об'єктів, не більше того. Нині це ще гірше, туди дирижабль можна відправляти, він долетить до Сахаліна, його просто ніхто не побачить", – зауважив льотчик-інструктор.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бої у Красногорівці: чому місто важливе для оборони, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 7:15

За повідомленням Генштабу ЗСУ, за останню добу на Новопавлівському напрямку оборонці продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Водяне, Парасковіївка та західніше Побєди Донецької області, де ворог 13 разів нам...

Народні прикмети на 29 квітня: Побажайте сьогодні щось хороше близькій людині та уникайте конфліктів у родині

понеділок, 29 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 29 квітня за новим стилем вшановує пам'ять дев'яти Кизицьких мучеників і мученика Іоанна Валаха. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мучениць-сестер Агапію, Хіонію та Ірину. Селяни присвячували це свято роботі на діл...